POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE ȘI PROTECȚIA DATELOR

 In conformitate cu dispozitiile Regulamentului (UE) 2016/679 al Parlamentului European si al Consiliului din 27 aprilie 2016 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date si de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protectia datelor), HOFS CONCEPT SRL are obligatia de a prelucra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate mai jos, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra ori o alta persoana.

HOFS CONCEPT SRL, ca proprietar al site-ului www.hofsconcept.com , are grijă prin toate mijloacele posibile să asigure protecția datelor furnizate de utilizatori în timpul navigării pe site.

 

Ce date prelucrăm despre dumneavoastră și în ce scop?

HOFS CONCEPT SRL poate colecta date cu caracter personal prin intermediul site-ului www.hofsconcept.com  doar cu acordul dumneavoastră și numai dacă le furnizați în mod voluntar, prin următoarele opțiuni disponibile pe site:

1) Formularul de contact colectează numele și adresa de e-mail ale expeditorului și le utilizează strict în scopul facilitării comunicării, pentru a transmite mesajul expeditorului către adresa de email a firmei HOFS CONCEPT SRL și pentru a permite destinatarului (HOFS CONCEPT) să răspundă. Aceste mesaje sunt stocate pe serverul care găzduiește site-ul www.hofsconcept.com  pe perioada menținerii comunicării prin e-mail între expeditor și HOFS CONCEPT SRL.

2) Când trimiteți un mesaj prin intermediul formularului de contact sau solicita oferta afisate pe site-ul nostru, colectăm adresa dvs. de e-mail și orice alte informații pe care le furnizați în acel e-mail (cum ar fi numele dvs., numărul dvs. de telefon și informațiile conținute în orice bloc de semnătură din e-mail).

E-mailurile pe care ni le trimiteți vor fi stocate pe server în deplină securitate.

3) Telefon, când ne contactați prin telefon, colectăm numărul dvs. de telefon și orice informații pe care ni le furnizați în timpul conversației cu noi. Nu inregistrăm apelurile telefonice.

Social Media

Site-ul nostru conține legături către serviciile media sociale Facebook și Instagram. Dacă urmați aceste linkuri, veți ajunge la pagina de social media a HOFS CONCEPT. Rețineți că activarea unui link înseamnă că anumite date pot fi transferate furnizorului serviciului media social.

Dacă sunteți deja conectat (ă) la serviciul social media corespunzător atunci când link-ul este activat, furnizorul serviciului media social poate, de asemenea, să poată determina numele dvs. de utilizator și, dacă este necesar, chiar numele dvs. real din datele transmise. Aceste date pot fi, de asemenea, prelucrate de furnizorul de servicii media sociale din țările din afara Uniunii Europene. Nu avem nicio influență asupra scopului, tipului și scopului procesării datelor de către furnizorul serviciului media social specific.
Rețineți că furnizorul serviciului social media respectiv poate crea profiluri de utilizator pseudonime sau chiar individualizate cu datele de mai sus.

Cookie-uri.

Pe acest site sunt utilizate doar cookie-urile necesare pentru buna funcționare a acestui site. Toate site-urile fac acest lucru, fără ele un site nu poate funcționa.

Cu cine partajam datele tale?

HOFS CONCEPT SRL prin site-ul www.hofsconcept.com nu partajeaza niciun fel de date personale cu nimeni.

Cat timp sunt pastrate datele?

Datele dumneavoastra sunt păstrate doar pentru a vă transmite răspuns la întrebarea lansata prin formularul de contact sau formularul de solicitare oferta.

Dezvăluirea datelor cu caracter personal

HOFS CONCEPT va utiliza datele personale furnizate de dumneavoastra doar in urmatoarele situații:

-pentru a raspunde la solicitarea primita din partea dumneavoastra prin intermediul formular de contact/ solicita oferta de pe site-ul www.hofsconcept.com.

-atunci când dezvăluirea datelor cu caracter personal este prevăzută de lege.

Drepturile dumneavoastra

Dreptul de a vă retrage consimțământul în ceea ce privește prelucrarea de către HOFS CONCEPT SRL a datelor cu caracter personal oferite de către dvs prin site-ul www.hofsconcept.com .

Dreptul de acces la datele personale pe care le colectam și/sau prelucrăm despre dvs. În urma unei solicitări, în cazul în care colectam date personale referitoare la dvs., vă vom oferi o copie a datelor dumneavoastră personale, în format electronic, către adresa de e-mail specificată de dvs.

Dreptul la rectificarea datelor personale, în baza unui temei exprimat de solicitant (erori de redactare, schimbarea datelor, completări etc).

Dreptul la ștergerea datelor personale dacă aceste date nu mai sunt necesare pentru îndeplinirea scopurilor pentru care au fost colectate, iar arhivarea lor nu este solicitată de legislația în vigoare. De asemenea, puteți solicita ștergerea datelor în situația în care v-ați retras deja consimțământul pentru prelucrarea datelor personale sau datele deja colectate au fost obținute fără consimțământul dvs.

Dreptul la restricționarea prelucrării când se aplică unul dintre următoarele cazuri:

-pe perioada remedierii eventualelor erori care privesc datele dvs, în cazul în care ne sesizați existența unor astfel de situații;

-atunci când solicitați încetarea prelucrării datelor, dar nu doriți și ștergerea acestora;

-în alte situații în care este necesară verificarea / rectificarea acestor date.

Dreptul la opoziție față de prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal în temeiul interesului nostru legitim, în cazul în care considerați că drepturile și libertătile dvs. fundamentale prevalează fată de acest interes.

Dreptul de a nu face obiectul unei proceduri de prelucrare automată a datelor dvs.

Dreptul de a vă adresa Autorităţii Naţionale de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal sau instanțelor competente, în măsura în care considerați necesar.

Pentru orice întrebări suplimentare cu privire la modul în care datele cu caracter personal sunt prelucrate și pentru a vă exercita drepturile menționate mai sus, vă rugăm să vă adresați la adresele de email:  office@hofsconcept.com  sau  hofsconcept@gmail.com.